
Οι διαιτητές των ημιτελικών: Μπελόσεβιτς στον Ολυμπιακό, Ντιφαλά στον Παναθηναϊκό
Η Ευρωλίγκα έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους δύο ημιτελικούς του Final 4 του Άμπου Ντάμπι.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός την Παρασκευή (23/05) αντιμετωπίζουν Φενέρμπαχτσε και Μονακό, αντίστοιχα, στους ημιτελικούς της Ευρωλίγκας. Η διοργανώτρια αρχή, το βράδυ της Πέμπτης, έκανε γνωστούς και τους διαιτητές των δύο αγώνων.
Οι δύο τριάδες
Συγκεκριμένα, τη διαιτητική τριάδα στο ματς των «πράσινων» με τη Φενέρ (18:00) θα αποτελέσουν οι Κάρλος Περούγκα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Μεντί Ντιφαλά.
Αντίστοιχα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό ορίστηκε ο Ίλια Μπελόσεβιτς, έχοντας στο πλευρό του τους Εμίλιο Πέρεθ και Μίλαν Νέντοβιτς.
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι