Αθήνα: Είκοσι συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών και πλαστογραφία – Κέρδη 4 εκατ. ευρώ
Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε διατηρούσε τέσσερα εργαστήρια στην Αθήνα όπου έφτιαχναν τα πλαστά έγγραφα και τα προμήθευαν σε μετανάστες
Είκοσι μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών και πλαστογραφίας εγγράφων έχει συλλάβει από το πρωί της Πέμπτης η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στην Αθήνα.
Η μεγάλη επιχείρηση εξάρθρωσης διακίνησης μεταναστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα
Τα κέρδη του κυκλώματος από τις παράνομες δραστηριότητες ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα μέλη του φέρεται να εμπλέκονται σε περισσότερες από 500 περιπτώσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών.
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, συνελήφθη και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι Σύροι και Αιγύπτιοι.
Επίσης, το κύκλωμα διατηρούσε τέσσερα εργαστήρια όπου έφτιαχνε πλαστά έγγραφα και τα προμήθευε σε μετανάστες. Τα κέρδη υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
- Κρήτη: Έσπασε ρεκόρ στο αλκοτέστ – Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και έπεσε πάνω σε περιπολικό
- Κριτική σε Αταμάν: «Σε ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι…»
- Βρετανία: Νέα αποστασία βουλευτή των συντηρητικών – Μεταπήδησε στο κόμμα του Φάρατζ
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι


