
Το συγκινητικό μήνυμα του Μπιανκόν για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό (pics)
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και με αυτόν τον τρόπο ανταμείφθηκε για την προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι πολύ δεμένος με τους Πειραιώτες και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, μετά την ανανέωση του με τους «ερυθρόλευκους» έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω των προσωπικών του social media.
Στο παρακάτω post ο Μπιανκόν ευχαριστεί τον Μεντιλίμπαρ, όλο το επιτελείο του συλλόγου και τονίζει πως είναι τυχερός για τη σχέση που έχει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μπιανκόν:
«Παιδιά, ήθελα απλώς να μοιραστώ μαζί σας όλη τη χαρά που ένιωσα στην ιδέα να συνεχίσω την περιπέτειά μου με τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό δυνατό, ξεκινώντας από τον μεγάλο μου αδερφό, Μόργκαν Μπιανκόν και όλη μου την οικογένεια, που ήταν πάντα δίπλα μου από την πρώτη μπάλα που άγγιξα».
Και πρόσθεσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού: «Να αναφέρω και όλους τους παίκτες της ομάδας μου, με τους οποίους πέρασα μια υπέροχη χρονιά, χάρη σε μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων, τόσο σε ανθρώπινα πλαίσια, όσο και αθλητικά. Επίσης, τον προπονητή μου, τον Μεντιλίμπαρ, όλο το επιτελείο του και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά, για να κάνουν αυτόν τον σύλλογο τόσο τέλειο όσο είναι. Φυσικά, όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο, με τους οποίους είμαι αρκετά τυχερός που έχω μια ξεχωριστή σχέση και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Σας εύχομαι να συνεχίσετε να βιώνετε έντονες στιγμές, χάρη στις εμφανίσεις μας στο γήπεδο. Ο Δήμαρχος μέχρι το 2027. Πάμε, Ολυμπιακέ».
- Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πάρκινγκ σπιτιού – Δύο άτομα με εγκαύματα στο Θριάσιο
- ΚΕΔ: «Ο Βαλέρι κινείται νομικά για δημοσίευμα στην Ιταλία
- Tηλεφώνημα για βόμβα στη γαλλική πρεσβεία – Διακόπηκε η κυκλοφορία
- Φωτιά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη
- Μαγιόρκα: Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού οδήγησαν σε άγρια επεισόδια με την αστυνομία
- Τσουχτερά πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα – Φτάνουν τα 2.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο