
Ντέμης: «Ο Αλμέιδα δεν ταίριαζε με τη διοίκηση της ΑΕΚ»
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ταίριαζε με τη νέα διοίκηση της Ένωσης.
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ματίας Αλμέιδα, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να κάνει ένα μικρό απολογισμό -στην εκπομπή του στη Nova- της θητείας του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης, τα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του Αργεντίνου τεχνικού, στάθηκε στο μεγάλο πρόβλημα τελευταίας σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που ο «Πελάδο» αποχώρησε ήταν το ότι δεν ταίριαζε με τη νυν διοίκηση του συλλόγου.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης:
«Ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα έφυγε από την ΑΕΚ ήταν επειδή δεν ταίριαζε με την διοίκηση, ποδοσφαιρικά.
Τι έχει κάνει ο Αλμέιδα: πήρε ένα νταμπλ, διεκδίκησε ένα πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο λεπτό τη δεύτερη χρόνια και έκανε μια μέτρια χρόνια φέτος, αλλά αυτή η χρόνια φέτος δεν ήταν θέμα 100% ποδοσφαιρικό κατά τη γνώμη μου ήταν περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα της ΑΕΚ.
Και όταν μια ομάδα του Αλμέιδα κατά κύριο λόγο στηρίζεται στην ψυχολογία, στην αυτοσυγκέντρωση, αν πάρεις ένα από τα δυο πχ την ψυχολογία και την αλλάξεις και δεν είναι αυτή που πρέπει, δεν υπάρχει ομάδα».

- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας
- Μουντιάλ 2026: Η Times Square «πλημμύρισε» από τους οπαδούς της Αργεντινής ενόψει τελικού (vids)
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»



