
Ελ Κααμπί στο ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού: «Όλα στη ζωή έχουν προκλήσεις και αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς»
Στο νέο τρέιλερ για το θεματικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ολυμπιακός, ο Θρύλος», ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλά μεταξύ άλλων και για τα παιδικά του χρόνια – «Θυμάμαι μετά το σχολείο να αφήνω την τσάντα και να πηγαίνω να παίζω ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την βραβευμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών «Red Mountain Films», θα παρουσιάσει το θεματικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ολυμπιακός, ο Θρύλος», την Πέμπτη 22 Μαΐου, στις 23.10, στο MEGA.
Μεταξύ άλλων, στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσει και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο σκόρερ του ιστορικού γκολ στην Opap Arena, στον τελικό του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα, ο οποίος αφηγείται όσα σήμαινε για εκείνον το ποδόσφαιρο από την παιδική του ηλικία, μέχρι και σήμερα.
«Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαροκινός στράικερ στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο δημοσίευσε στα social media η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι μετά το σχολείο να αφήνω την τσάντα και να πηγαίνω να παίζω ποδόσφαιρο».
Δείτε όλα όσα είπε ο Ελ Κααμπί στο ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση των δύο πρώτων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών τροπαίων του Ολυμπιακού:
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Τράπεζες: Τι ισχύει για τις συναλλαγές τη Μεγάλη Δευτέρα
- Betsson: To Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις και Σούπερ Προσφορά*
- Σχοινάς: Στόχος μας η συνολική αναδιάταξη του πρωτογενούς τομέα – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ


