
Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν: «Ομάδα που είναι στο Final Four της Euroleague φουλάρει για Μίτσιτς»
Ο Βασίλιε Μίτσιτς αναμένεται να επιστρέψει στη Euroleague και τα σενάρια για το μέλλον του έχουν πάρει… φωτιά
Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς.
Ο Σέρβος γκαρντ είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του ΝΒΑ και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Euroleague, βάζοντας «φωτιά» για το μέλλον του. Ήδη, ο Μίτσιτς απασχολεί πολλές ομάδες από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όμως στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει ομάδα-έκπληξη, που θα αγωνιστεί στο Final Four στο Άμπου Ντάμπι σε λίγες μέρες.
Όπως αναφέρει το «Telesport», ο Μίτσιτς απασχολεί και τη Φενέρμπαχτσε, που έχει μπει εδώ και λίγες μέρες γερά για την απόκτηση του και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Φενέρ, θα παλέψει μαζί με την Εφές και τον Παναθηναϊκό, που επίσης είναι μέσα στους ενδιαφερόμενους.
Τι αναφέρουν για τον Μίτσιτς στη Σερβία:
«Ίσως ο Μίτσιτς να μην πάει στην Εφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει ξανά στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου θεωρείται ίσως ο πιο αξιόπιστος μεταξύ των Τούρκων δημοσιογράφων, τόσο στους ποδοσφαιρικούς όσο και στους μπασκετικούς κύκλους. Είναι ιδιαίτερα κοντά στη Φενερμπαχτσέ και τα τουρκικά social media πήραν φωτιά από τις πληροφορίες του ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μίσιτς», γράφουν οι Σέρβοι.
«Τους προηγούμενους μήνες αναφέρθηκαν ως ομάδες που ενδιαφέρονται ο Παναθηναϊκός και η Εφές, ωστόσο εγκατέλειψαν την υπόθεση για διάφορους λόγους», προσθέτουν.
- Τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις έριξαν τις ραδιοεπικοινωνίες σε πολλές περιοχές της Γης
- Λουτσέσκου: «Πάνω μας έχει περάσει ένας τυφώνας, είναι δύσκολο αλλά είμαστε εδώ»
- To φετινό βραβείο του World Press Photo ανήκει σε μια οικογένεια που διέλυσε η ICE
- AI λύκος τρομοκράτησε τη Νότια Κορέα – Συνελήφθη ο δημιουργός του
- Ο Μουρίνιο, η Ρεάλ και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα
- Άρης: Το ένδοξο παρελθόν (Γκάλης) συναντά το σπουδαίο παρόν (Αντετοκούνμπο) και μαζί θα ορίσουν το μέλλον


