
Το «πάρτι» των παικτών με τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν ένα με τους οπαδούς της ομάδας στο ΟΑΚΑ τραγουδώντας για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια συλλογή του μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.
Οι Πειραιώτες δεν ήταν προφανώς… μόνοι στο ΟΑΚΑ αφού είχαν στο πλευρό τους σχεδόν 35.000 κόσμου ο οποίος δεν σταμάτησε να τραγουδά λεπτό και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την κατάκτηση, αλλά δεν ξέχασαν τους οπαδούς τους καθώς πήγαν στο σημείο που ήταν μαζεμένοι και τραγούδησαν μαζί τους το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» ευχαριστώντας τους με αυτόν τον τρόπο για την στήριξη.
Δείτε το βίντεο:
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Η κόρη μου είναι 17 ετών, έρχεται στις συναυλίες με τις φίλες της και κοπανιούνται»
- Αστυνομική βία στην Ελλάδα: Η Διεθνής Αμνηστία καλεί σε απαγόρευση των χειροβομβίδων κρότου-λάμψης
- Τρίκαλα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του
- Κοχλιόμυγα η ανθρωποφάγος: Παράσιτο που τρώει ζωντανές σάρκες απειλεί τα αμερικανικά κτηνοτροφεία
- Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]
- Υποκλοπές: Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς την ΕΥΠ και το Μαξίμου μένει χωρίς απαντήσεις




