
Στα γόνατα έπεσε για να υποδεχθεί τη Μελόνι ο Ράμα – «Εντι, σταμάτα…»
Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η αλβανός πρωθυπουργος Εντι Ράμα στην ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι
Με χιουμοριστικό τρόπο υποδέχτηκε την ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι ο αλαβανός ομόλογός της Εντι Ράμα, στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στα Τίρανα.
Συγκεκριμένα, η υποδοχή έγινε υπό βροχή και σε εξωτερικό χώρο. Ο αλβανός πρωθυπουργός στάθηκε στο κόκκινο χαλί και μόλις άρχισε να τον πλησιάζει η ιταλίδα ομόλογός του γονάτισε. «Πάλι; Έντι, σταμάτα!», ήταν η αντίδραση της Τζόρτζια Μελόνι και αστειευόμενη πρόσθεσε …« Το κάνεις αυτό για να είμαστε στο ίδιο ύψος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που Εντι Ράμα υποδέχεται με αυτόν τον τρόπο τη Τζόρτζια Μελόνι.
Τον περασμένο Ιανουάριο και στο περιθώριο της συνόδου στο Αμπο Ντάμπι ο Ράμα γονάτισε μπροστά στη Μελόνι προκειμένου να της δώσει ένα δώρο για τα γενέθλια της.
Τότε ο Εντι Ράμα της είχε τραγουδήσει στα ιταλικά το «Tanti auguri», ευχόμενος στη Μελόνι χαρούμενα γενέθλια.
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα





