
Aρης: Ο «γρίφος» με Βέλεθ
Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να αποφασίσουν μέσα στις επόμενες μέρες αναφορικά με την παραμονή του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.
Η παρουσία των Φαμπιάνο και Μπράμπετς αποτελεί μια σταθερά για τον Άρη στο κέντρο της άμυνας, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ερωτηματικά για τη συγκεκριμένη θέση, σε ό,τι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το όνομα του Βέλεθ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Το συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μαζί με τη διοίκηση, θα κληθούν να πάρουν την απόφαση αναφορικά με την παραμονή του.
Ο Βέλεθ δεν λογίζεται, βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή για βασικός, όμως, θεωρείται μια ποιοτική λύση για το κέντρο της άμυνας, από τους κιτρινόμαυρους, που μπορεί να δώσει λύσεις με την εμπειρία του. Ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση Βέλεθ, θα ξεκαθαρίσει και το αν ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο κεντρικών αμυντικών.
Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα σε ό,τι αφορά τον Ρόουζ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι πιθανόν να ξεκινήσουν επαφές μαζί του, αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας τους.
- Χωρίς τέλος η τραγωδία στον πόλεμο Ουκρανίας και Ρωσίας – Τουλάχιστον 19 νεκροί σε ένα 24ωρο
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Τα γκολ και τα highlights της φιλικής αναμέτρησης (vid)
- Ιωάννινα: Φωτιά σε δασική έκταση στους Λογγάδες – Διάσπαρτες οικίες στην περιοχή
- Το αβέβαιο εξάμηνο του ελληνικού τουρισμού – Το στοίχημα της χρονιάς
- «Φθινοπωρινού τύπου» η κακοκαιρία της Παρασκευής – Από Δευτέρα πάλι ζέστη
- Ισραήλ – Ελλάδα 93-84 παρ. (77-77 κ.α.): Ήττα στην παράταση για την Εφήβων, στην πρεμιέρα του Eurobasket U18