
Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Βερολίνο και συνάντηση με Μερτς
Συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο θα έχει αύριο Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί αύριο 13 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί στη μία ώρα Ελλάδας με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που γίνεται δεκτός στην καγκελαρία από τον κ. Μερτς. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.
Το βράδυ, της ίδιας μέρας ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, θα μιλήσει ως επίτιμος προσκεκλημένος στο ετήσιο συνέδριο Economic Council Germany, όπου θα βραβευτεί για τις μεταρρυθμίσεις τις κυβέρνησης που έβαλαν την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.
- Αλεξάνδρας: Κατάληψη γερανού από ακτιβιστές – Ανάρτησαν πανό για τα Προσφυγικά
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Βόλος: Οδηγός παρέσυρε τη μητέρα της βάζοντας όπισθεν και την τραυμάτισε σοβαρά
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ





