
Παναθηναϊκός: Με Λημνιό και Πάλμερ-Μπράουν κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
Ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την εντεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο ΟΑΚΑ (11/5 20:00), σε ένα ματς δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο Ρουί Βιτόρια, ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη, Τζούρισιτς, Γεντβάι, Πελίστρι, Σένκεφελντ, Νίκα και Φικάι λόγω τραυματισμών και τιμωριών.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη στα άκρα της άμυνας και τους Ίνγκασον και Πάλμερ-Μπράουν να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τσέριν, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ, με τους Τετέ και Λημνιός στα «φτερά» και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.
Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ:
Our starting 11 for today’s game against Olympiacos#Panathinaikos #PAOFC #slgr #playoffs #StoiximanSuperLeague #OLYPAO #GB32 pic.twitter.com/rcOTvSPQk6
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 11, 2025
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ


