
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/5, 20:00).
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το βράδυ της Κυριακής (11/5, 20:00) από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την 5η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών, ενόψει του τελευταίου ντέρμπι της σεζόν, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Νταβίντ Κάρμο και ο τραυματίας Μπάμπης Κωστούλας, όπως και ο Αντρέ Όρτα.
Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που είδε την ποινή του να μειώνεται μετά την έφεση (σε αντίθεση με αυτή του Κάρμο) και έτσι είναι ξανά στη διάθεση του Βάσκου προπονητή.
Αναλυτικά, η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
? #PAOOLY: ?⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/ylgsSWaY1u
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 10, 2025
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Γαλλία: Ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στο Παρίσι

