Στόχος ασυνείδητων έγινε ο Λευκός Πύργος, το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, «ζωγραφίζοντας» πάνω του με σπρέι κίτρινου χρώματος.
Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, άγνωστοι μετέβησαν και έκαναν γκράφιτι με κίτρινη μπογιά στο μνημείο.
Στόχος βάνδαλων ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη – Πηγή φωτογραφίας: theopinion.gr
Στόχος βάνδαλων ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη – Πηγή φωτογραφίας: theopinion.gr
Οι άγνωστοι σχημάτισαν τα γράμματα Π, Ε, Τ και Σ. Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛΑΣ ενώ αναμένονται και συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης για να καθαρίσουν το γκράφιτι.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το μνημείο – σύμβολο της Θεσσαλονίκης, γίνεται στόχος βανδαλισμών. Το ίδιο συνέβη και πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν άγνωστοι είχαν γράψει σύνθημα με μαύρα γράμματα.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα