
Η «Μεγάλη Εικόνα» υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή
Η «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη επιστρέφει με ένα ημέρα, ώρα και υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή. Απόψε, στις 00.00, στο MEGA.
Η «Μεγάλη Εικόνα» και η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχονται στο στούντιο την Καίτη Γαρμπή.
Την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 00:00, στο MEGA, σε νέα ημέρα και ώρα, η διαχρονική καλλιτέχνις, που μετρά δεκαετίες λαμπρής καριέρας στο ελληνικό τραγούδι, παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη.
Τα πρώτα της βήματα στον χώρο, όταν πίσω από τη σκηνή έπινε ακόμα το… γάλα της, οι προκλήσεις, οι τεράστιες επιτυχίες, η οικογένεια, η βαθιά της πίστη στον Θεό και οι κοινωνικές της ανησυχίες τις οποίες συχνά μοιράζεται σε αναρτήσεις που γίνονται viral.
Ακόμα, η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει -σε πρώτη μετάδοση- την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Επιτέλους» που ερμηνεύει μαζί με έξι γνωστές Ελληνίδες για τη στήριξη των θυμάτων έμφυλης βίας. Η Ναταλία Γερμανού, η Νίκη Λυμπεράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Φανή Χαλκιά, ενώνουν τις φωνές τους με την ερμηνεύτρια για ιερό σκοπό: τη γυναικεία ενδυνάμωση.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:00
#MegaliEikona
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση με σημάδια στο πρόσωπο και το ανησυχητικό σχόλιο του
- Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Πάτρα: Θρήνος για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Ψάχνουν απαντήσεις στην κάμερα του κράνους