Η Μονακό επιστρέφει σε Final Four της Euroleague μετά το 2023 και οι παίκτες της θέλησαν να γιορτάσουν με την ψυχή τους τη μεγάλη αυτή πρόκριση.
Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος δέχθηκε μπόλικο νερό ως… είθισται σε τέτοιες περιστάσεις.
Ο Έλληνας τεχνικός πήρε κάποια στιγμή τον λόγο και θέλησε να τονίσει στους παίκτες του πως έχουν ακόμα να πάρουν δύο νίκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ περήφανος για εκείνους.
«Είμαι πολύ περήφανος για τον οργανισμό μας. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για αυτόν τον οργανισμό κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Σας αξίζουν πολλά. Και τώρα, έχουμε ακόμα δύο νίκες», είπε ο Σπανούλης και συνέχισε:
«Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στα playoffs, ο δεύτερος να νικήσουμε το Final Four. Τώρα έχουμε να πάμε εκεί, να παλέψουμε για δύο ακόμα νίκες. Έχετε δύο μέρες ρεπό, αύριο και Πέμπτη».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Με φινάλε-θρίλερ η ΑΕΚ, κατάφερε να σκοράρει με τον Ζοάο Μάριο στις καθυστερήσεις και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό. 'Ετσι κατέκτησε και μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη με τον ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, ο Δικέφαλος πήρε την ισοπαλία (1-1) και το προβάδισμα για τη 2η θέση, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play offs 1-4 της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής – Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η ΑΕΚ