
Απίθανος Χρήστου: Μία ακόμη σπουδαία επίδοση στο Acropolis Swim Meet 2025
Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χρήστου πέτυχε την έκτη κορυφαία επίδοση στον κόσμο, στο διεθνές μίτινγκ «Acropolis Swim Meet 2025», στο ΟΑΚΑ.
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και εκ των κορυφαίων στον κόσμο, Απόστολος Χρήστου.
Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης ξεχώρισε -και την τελευταία ημέρα- στο ACROPOLIS Swim Open 2025 του ΟΑΚΑ, καθώς πραγματοποίησε μία ακόμη σπουδαία επίδοση στα 100μ. ύπτιο, τερματίζοντας πρώτος σε 52.51 (ρεκόρ αγώνων), κατακτώντας άνετα το χρυσό μετάλλιο.
Ο Χρήστου το «πρόσωπο» της διοργάνωσης
Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής, ο οποίος ήταν το «πρόσωπο» της διοργάνωσης, με την κούρσα του, «έπιασε» το όριο και σε αυτό το αγώνισμα, για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης και αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόστολος Χρήστου είναι ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, που κατέκτησε το 2024 το ολυμπιακό μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στο Παρίσι γράφοντας ιστορία.
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο
- Δύο ιταλικά ναρκαλιευτικά απέπλευσαν από τη Σικελία για να συμβάλουν στον καθαρισμό των Στενών του Ορμούζ
- Ο Τραμπ, μετά τη συνάντηση με τον Σι, αφήνει τις αμφιβολίες να κυριαρχούν για το μέλλον της Ταϊβάν
- Η… αδυναμία του Τραμπ στην τεχνολογία – Πού επένδυσε μαζικά