Ο Τόνι Κρόος σε δηλώσεις του στάθηκε στον Πέδρι λέγοντας πως παρότι δεν φαίνεται στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο Ισπανός μέσος είναι πιο σημαντικός από τον Λαμίν Γιαμάλ στον τρόπο που παίζουν οι Καταλανοί.
Παράλληλα, ο πρωήν Γερμανός ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο 22χρονος διεθνής των «Μπλαουγκράνα» κρίνει την έκβαση του κάθε αγώνα της ομάδας του και πως είναι ο καλύτερος που υπάρχει στην μεσαία γραμμή παγκοσμίως.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Κρόος:
?? Toni Kroos: “Pedri is currently the best there is in that position in my eyes”.
“Pedri, in general, is a player who you’ll miss when he is not playing, no matter against whom”.
“He not only scores goals, he doesn’t only assist goals. He gives you solutions. I had a look at… pic.twitter.com/QtMfjmf9PW
«Για εμένα, ένας παίκτης όπως ο Πέδρι είναι πιο σημαντικός από τον Λαμίν Γιαμάλ, τον Ραφίνια ή τον Λεβαντόφσκι. Αυτοί είναι που αποφασίζουν για την έκβαση των αγώνων. Δεν είναι όπως με τον Μέσι, όπου βλέπεις την ταχύτητα κίνησής του. Ο Πέδρι δεν φαίνεται τόσο γρήγορος, αλλά πραγματικά είναι ο καλύτερος παίκτης στην θέση που αγωνίζεται παγκοσμίως»
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.