
Εφές – Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Αταμάν και έφυγε από το γήπεδο (vids)
Αυτός είναι ο λόγος που ο Εργκίν Αταμάν ξέσπασε και αποχώρησε από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το Game 4 της σειράς του Παναθηναϊκού με την Εφές.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 85-82 στο Game 4 κόντρα στην Εφές, η σειρά θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά το ματς «σημαδεύτηκε» από την επεισοδιακή αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν, από μόνος του χωρίς να αποβληθεί.
Ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» ξέσπασε κατά των φίλων της πρώην ομάδας του, οι οποίοι ωστόσο τον έβριζαν, έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την Εφές και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.
Anadolu Efes taraftarları, Ergin Ataman için ‘mola alsana’ tezahüratları yaptı.
Tecrübeli antrenör «o 2 kupayı ben aldım» diyerek maç bitmeden soyunma odasına gitti. https://t.co/HzAtFzjM0l
— Le Marca Sports (@lemarcaspors) May 2, 2025
Ο λόγος που ξέσπασε και αποχώρησε ο Αταμάν
Γιατί ξέσπασε όμως ο Αταμάν στους φίλους της ομάδας που κέρδισε δύο τρόπαια της Euroleague; Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θύμωσε όταν ακούστηκε στις εξέδρες του γηπέδου ένα σύνθημα που τραγουδούσαν τα προηγούμενα χρόνια οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε. Ποιο ήταν αυτό;
«Πάρε τάιμ-άουτ ρε Εργκίν», φώναξαν οι φίλοι της Εφές και προκάλεσαν την… έκρηξη του Αταμάν…
Yapılan «Ergin Ataman mola alsana» tezahüratların ardından Ergin Ataman tribünlere tepki gösterdi ve sahayı terk etti. pic.twitter.com/lJwWwohnGo
— Can Peker Pekcan (@canpekerpekcan) May 2, 2025
Κάπως έτσι, ο Αταμάν κάλεσε τάιμ-άουτ, ξεκίνησε να πηγαίνει προς τα αποδυτήρια, αφού πρώτα έκανε μια… στάση μπροστά στον κόσμο των γηπεδούχων και έδειξε τα λάβαρα με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε με την Εφές. Μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής δεν παραβρέθηκε ούτε στη συνέντευξη Τύπου, με τον συνεργάτη του κόουτς Σερέλη να τον αντικαθιστά και να αναφέρει πως «είμαι εδώ γιατί ο Αταμάν δεν νιώθει καλά. Έχει μεγάλη ιστορία με τον σύλλογο και έχει πετύχει μεγάλα πράγματα, και νιώθει ότι κάποιοι δεν τον σέβονται».
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;

