
Έκαναν φτερά τα εισιτήρια του Final Four!
Sold out το Final Four του Champions League στο πόλο γυναικών, εκεί που μονοπωλεί το ενδιαφέρον η παρουσία του Ολυμπιακού.
Την Παρασκευή (2/5) στις 18:30 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια (και επτά φορές συνολικά) Σαμπαντέλ, στον κρίσιμο ημιτελικό του Champions League πόλο γυναικών στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, με στόχο τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση στον σαββατιάτικο (3/5, 18:30) τελικό, κόντρα σε μία εκ των Σαν Αντρέου και Φερεντσβάρος.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Final-4 του Waterpolo Champions League Women Sponsored by Stoiximan.
Δεδομένου ότι πρόκειται για διεθνή διοργάνωση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Ολυμπιακό και την Περιφέρεια Αττικής και με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, θα ισχύσουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην προσέλθουν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, καθώς θα υπάρχουν ζώνες ελέγχου περιμετρικά της εγκατάστασης και η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε κατόχους εισιτηρίων και σε διαπιστευμένους.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη».
- Θύμα deepfake η Τζόρτζια Μελόνι – Καταγγέλλει ημίγυμνη φωτογραφία της στο Χ, κατασκευασμένη με ΑΙ
- Τα υπερκέρδη των εταιρειών του ενεργειακού τομέα θα φορολογήσει η Πορτογαλία
- Βίντεο ντοκουμέντο – Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ από συμμορία νεαρών που δρούσε στα βόρεια προάστια της Αττικής
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 29-36: Μεγάλο διπλό για τους Πειραιώτες – Ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εμφανίζεται ως προστάτης των νοικοκυριών
- LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός



