
Ισοφάρισε σε 2-2 η Μπαρτσελόνα – Όλα τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου (vids)
Η Ίντερ αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα με δύο πολύ γρήγορα γκολ από Τουράμ και Ντάμφρις, αλλά Γιαμάλ και Φεράν έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία.
Συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ στο Μονζουίκ όπου η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Μπαρτσελόνα απάντησε για το 2-2 πριν την ανάπαυλα.
Μόλις στα 30 δευτερόλεπτα ο Τουράμ με εκπλητικό τακουνάκι από γύρισμα του Ντάμφρις έκανε το 0-1 και στο 21′ ήρθε και το δεύτερο γκολ.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ατσέρμπι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντάμφρις με προβολή έκανε το 0-2.
Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε άμεσα και στο 24′ μείωσε σε 1-2 με απίθανο γκολ του Γιαμάλ ο οποίος για ακόμη μία φορά ντύθηκε… Μέσι.
Τρία λεπτά μετά ο 17χρονος μάγος είχε δοκάρι με μοναδική ενέργεια και η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 38′.
Ο Πέδρι βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Ραφίνια, εκείνος έστρωσε με κεφαλιά στον Φεράν που ολομόναχος έκανε το 2-2.
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
