
«Δεν μου άρεσε κανείς»: Η Σελένα Γκόμεζ δεν πέρασε καλά μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ
Η pop star Σελένα Γκόμεζ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς παραδέχθηκε ότι δεν της άρεσε κανείς και ήταν μόνη της για πέντε χρόνια.
Ο τελευταίος χρόνος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους της πορείας της. Η Σελένα Γκόμεζ κατάφερε να μπει στη λίστα των δισεκατομμυριούχων, η ταινία «Emilia Pérez» ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις κερδίζοντας δύο βραβείο Όσκαρ, ενώ λίγες ημέρες πριν μπούμε στο νέο έτος ανακοίνωσε και τον αρραβώνα της με τον Μπένι Μπλάνκο.
Ωστόσο, η 32χρονη pop star, παρά την επιτυχημένη καριέρα της, δεν ήταν πάντα ευτυχισμένη. Για την ακρίβεια πέρασε μια πενταετία μοναξιάς, όπου δεν της άρεσε κανένας άνδρας. Ήταν η περίοδος μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Σελένα Γκόμεζ το 2011. (Φωτογραφία: REUTERS/Mario Anzuoni)
Η Σελένα Γκόμεζ και ο σταρ της μουσικής βιομηχανίας είχαν μια σχέση με σκαμπανεβάσματα για περίπου δέκα χρόνια. Οι τελικοί τίτλοι τέλους στο ειδύλλιό τους έπεσαν το 2018, ενώ ο Μπίμπερ μερικούς μήνες μετά έκανε γνωστό ότι βγαίνει με το γνωστό μοντέλο Χέιλι Μπάλντουιν, προτού παντρευτούν μέσα στο ίδιο έτος.
Ωστόσο η ηθοποιός του Emilia Pérez δεν μπόρεσε να προχωρήσει τη ζωή της με την ίδια ευκολία. Η Γκόμεζ ήταν καλεσμένη στο podcast Jessie and Lennie Ware’s Table Manners και μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Μπένι Μπλάνκο, αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.
«Όταν τη φίλησα για πρώτη φορά στο τέλος του ραντεβού, ένιωσα τους παλμούς της να ανεβαίνουν, το πρόσωπό της να γίνεται κατακόκκινο και εκείνη να είναι πολύ νευρική» είπε ο γνωστός παραγωγός.
Και εκεί μπήκε στη κουβέντα η Σελένα Γκόμεζ. «Δεν μου άρεσε κανένας για πάρα πολύ καιρό. Ήμουν μόνη για περίπου πέντε χρόνια, αν εξαιρέσεις κάτι σκατένια ραντεβού εδώ και εκεί. Αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι και νράπηκα».
Τελικά, τη ντροπή διαδέχτηκε ο έρωτας, με την Γκόμεζ και τον Μπένι Μπλάνκο να είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, να έχουν αρραβωνιαστεί και τους περισσότερους να περιμένουν την ημέρα που θα κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές

