
Η Euroleague όρισε τους Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς στο Game 3 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη (29/4, 22:00) για τα playoffs της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ για το Game 3 των playoffs της Euroleague και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στο Final Four του Άμπου Ντάμπι. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα τρίτα ματς των playoffs της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, οι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεχντί Ντιφάλα (Γαλλία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία) ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση της ισπανικής ομάδας απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στη Μαδρίτη και στο «Wizink Center».
Το δίδυμο Μπελόσεβιτς – Ντιφαλά και το ΟΑΚΑ
Υπενθυμίζουμε πως το συγκεκριμένο δίδυμο σφύριξε και το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι πράσινοι νίκησαν και έκαναν το 1-0 στη δική τους προημιτελική σειρά, για να ισοφαρίσουν οι Τούρκοι δύο μέρες αργότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μπελόσεβιτς και Ντιφαλά σφύριξαν πέρυσι και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των πράσινων στη Euroleague. Στο Game 4 και Game 5 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τα οποία πέρασε στο Final Four του Βερολίνου, αλλά και στον ημιτελικό και τον τελικό της περυσινής σεζόν.
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα

