Βανδαλισμούς καταγγέλλει με επίσημη ανακοίνωση του ο δήμος Αγίου Δημητρίου σε νηπιαγωγείο της πόλης, γεγονός που οδήγησε και στην κατάθεση μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου. Η επίσημη ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:
«Κατατέθηκε την Τέταρτη 23/4/25 μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τη διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου, με την παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας Μαρίας Αχουλιά – Σκριβάνου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου A΄βάθμιας εκπαίδευσης Βασίλη Ζηνόβη και του διευθυντή Γραφείου Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου Παντελή Ζωίλη.
Η μήνυση αφορά βανδαλισμούς που έγιναν στο 4ο Νηπιαγωγείο, το βράδυ της Ανάστασης από μολότοφ και βεγγαλικά που έριξαν άγνωστοι στον προαύλιο χώρο του σχολείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Μαζί με τη μήνυση οι εκπρόσωποι του Δήμου μας κατέθεσαν σχετικά βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το συμβάν, στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης !
Από την πλευρά του δήμου έχει αρχίσει, ήδη, η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών, προκειμένου το σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα 28/4.»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας