
Η Εφές έβαλε τριάντα πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά. Η Εφές όμως στη δεύτερη περίοδο έκανε το ΟΑΚΑ να σιωπήσει.
Στα μισά της νύχτας στο ΟΑΚΑ και η Εφές πήγε στα αποδυτήρια με πλεονέκτημα οκτώ πόντων. Μια καταπληκτική επιθετική συγκομιδή 48 σε 20 λεπτά που δεν είναι απλή υπόθεση. Πολλώ δε μάλλον σε μια τέτοια έδρα, και σε κατάσταση playoffs.
Πώς έκαναν οι Τούρκοι αυτό το 48-40; Εν πολλοίς με ένα απίθανο ρεσιτάλ στη δεύτερη περίοδο όταν και πέτυχαν 30 πόντους.
Έχασαν 18-21 στην πρώτη περίοδο, βρέθηκαν να χάνουν και 20-30. Και κάπου εκεί πάτησαν το γκάζι. Ουσιαστικά ένα επιμέρους 28-10 σε 7:30 έχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.
Σε αυτό το διάστημα ο Ντέρικ Γουίλις πέτυχε 11 πόντους ενώ μπήκε στην εξίσωση και ο Σέιν Λάρκιν (5π) που έκλεισε άποντος την πρώτη περίοδο.
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια

