
Ανδρουλάκης: Η παγκόσμια κοινότητα υποκλίνεται στο μεγαλείο έργου που αφήνει πίσω ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «η δωρικότητα, η ταπεινότητα και η ενσυναίσθηση χαρακτήρισαν τη διαδρομή του Ποντίφικα από το Μπουένος Άιρες ως το Βατικανό»
Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του πνευματικού ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως «η παγκόσμια κοινότητα υποκλίνεται στο μεγαλείο του πνευματικού και κοινωνικού έργου, που αφήνει πίσω του ο Πάπας Φραγκίσκος».
Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως «η δωρικότητα, η ταπεινότητα και η ενσυναίσθηση χαρακτήρισαν τη διαδρομή του Ποντίφικα από το Μπουένος Άιρες ως το Βατικανό. Ενός πνευματικού ηγέτη που πρόταξε το μέτρο απέναντι στην απληστία, την αλληλεγγύη και την βαθιά αγάπη προς τον συνάνθρωπο απέναντι στο μίσος».
Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως «η χριστιανοσύνη τον αποχαιρετά με σεβασμό».
Η παγκόσμια κοινότητα υποκλίνεται στο μεγαλείο του πνευματικού και κοινωνικού έργου, που αφήνει πίσω του ο Πάπας Φραγκίσκος.
Η δωρικότητα, η ταπεινότητα και η ενσυναίσθηση χαρακτήρισαν τη διαδρομή του Ποντίφικα από το Μπουένος Άιρες ως το Βατικανό.
Ενός πνευματικού ηγέτη που…
— Nikos Androulakis (@androulakisnick) April 21, 2025
ΠΑΣΟΚ: Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα
Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε νωρίτερα και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του, τονίζοντας πως «ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα».
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε πως «ταύτισε την παποσύνη του με την υπεράσπιση των πιο αδύναμων και με τον λόγο του έθιξε σύγχρονες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στους φτωχότερους λαούς της υφηλίου, η ανισότητα του πλούτου και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Τέλος, υπογράμμισε πως «απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στους πιστούς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην πατρίδα μας και ανά τον κόσμο».
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης


