
Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: 20χρονος ο οδηγός που έχασε τη ζωή σε τροχαίο
Πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο στον Ασπρόπυργο όπου έχασε τη ζωή του 20χρονος οδηγός
Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Κυριακή του Πάσχα στον Ασπρόπυργο, με έναν νέο άνθρωπο μόλις 20 ετών να χάνει τη ζωή του.
Ολα συνέβησαν περίπου στις 7 το απόγευμα όταν στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Χίου συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα.
Ένα από τα δύο οχήματα τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο οδηγός, μόλις 20 ετών να βρει τραγικό θάνατο.
Οι πυροσβέστες τον ανέσυραν απανθρακωμένο, ενώ στο ίδιο όχημα ήταν μια ανήλικη κοπέλα 16 ετών την οποία κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.
Στο δεύτερο όχημα το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, με το ένα να είναι πιο σοβαρά.
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»




