
«Υπογράφει για δύο χρόνια στην εθνική Ιράκ ο Λουτσέσκου»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Ιράκ, με το μέλλον του Ρουμάνου στον πάγκο του ΠΑΟΚ να είναι στον... αέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολύ καλό όνομα στην Ασία και στις Αραβικές χώρες και τα δημοσιεύματα γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η εθνική του Ιράκ θέλει πολύ τον προπονητή του ΠΑΟΚ και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ρουμάνο τεχνικό.
Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία της ασιατικής χώρας προσέγγισε τον 56χρονο και αυτός απάντησε θετικά, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ. Σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου έχει όντως έρθει σε συμφωνία, θα υπογράψει συμβόλαιο που θα διαρκεί μέχρι το 2027.
Ο Λουτσέσκου, οι Αραβικές χώρες και το Ιράκ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει το μέλλον του αβέβαιο στην ομάδα και οι αραβικές χώρες είναι πολύ πιθανός προορισμός, καθώς είναι γνώστης των τόπων αυτών, εξαιτίας της θητείας του στη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ, τη διετία 2019-21.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιράκ διεκδικεί την πρόκριση στο Μουντιάλ και αυτή τη στιγμή παραμονεύει στην 3η θέση του Β’ ομίλου στον 2ο γύρο των προκριματικών της Ασίας. Σημειώνεται ότι οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου, θα περάσουν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όπως έχουν τα πράγματα μέχρι πρότινος, Νότια Κορέα και Ιορδανία έχουν το πάνω χέρι.
Βέβαια, το Ιράκ έχει ένα βαθμό λιγότερο από τη γειτονική του χώρα (12-13) δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στην τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους και φαίνεται ότι η πρόκριση θα κριθεί εκεί.
Ο Λουτσέσκου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ακόμη και αναμένονται εξελίξεις.
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα




