
«Θέλει τον Καμαρά η Φενέρμπαχτσε – Θετικός ο παίκτης»
Δημοσίευμα του Africa Foot κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μαντί Καμαρά και υποστηρίζει πως ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι θετικός στη μετακίνησή του στην Τουρκία.
Για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Μαντί Καμαρά, κάνει λόγο δημοσίευμα του Africa Foot.
Σύμφωνα με τους Αφρικανούς, οι Τούρκοι έχουν ήδη προσεγγίσει τον Δικέφαλο του Βορρά για ενδεχόμενη μεταγραφή, με τον μέσο από τη Γουϊνέα να είναι θετικός.
Τι λένε στο εξωτερικό για Καμαρά και Φενέρ
Mady Camara brille avec le PAOK et attire les regards. Fenerbahçe veut le recruter dès cet été, avec l’aval de Mourinho qui l’a déjà dirigé à la Roma.
Le milieu guinéen pourrait donc retrouver son ancien coach en Süper Lig.
Détails? https://t.co/SR8DVLbCja#Fenerbahce #PAOK… pic.twitter.com/JNDNc5ixgn
— africafoot.com (@Africafoot_com) April 18, 2025
Μάλιστα, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε συνυπάρξει με τον Καμαρά για μία σεζόν στη Ρόμα και έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Το Africa Foot επικαλείται πηγές στο περιβάλλον του 28χρονου μέοσυ του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα αναφέρει: «Υπάρχουν προτάσεις, η Φενέρ πιέζει αλλά θα δει τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Ο Μαντί εκτιμά την προσέγγιση του Μουρίνιο και δεν είναι ενάντια σε μια τέτοια κίνηση».
Να σημειωθεί πως, Καμαρά και Μουρίνιο συνεργάστηκαν στη Ρομά τη σεζόν 2022-23, όταν ο παίκτης ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να τον χρησιμοποιεί σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]


