
Μεγάλο πλήγμα για τη Μπάγερν: Χωρίς Έντουαρντς κόντρα στη Ρεάλ (pic)
Ο Κάσεν Έντουαρντς θα απουσιάσει από τον τελικό των play-in ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν στη Μαδρίτη, καθώς ο άσος των Βαυαρών τραυματίστηκε στη μέση.
Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου, στη Μαδρίτη (18/4, 21:45, NovaSports Prime), για τον τελικό των play-in της Euroleague, με τον νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα play-off, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.
Μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, έγινε γνωστό ότι ο σταρ των Βαυαρών, Κάσεν Έντουαρντς, δεν θα δώσει το παρών, διότι ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.
?‼️Carsen Edwards will be out today due to a back injury. He missed the Play-in match against Real Madrid.#EuroLeague #Bayern #RealMadrid pic.twitter.com/6uV9clxl86
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) April 18, 2025
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον πρωταγωνιστή της ομάδας και θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, ούτως ώστε να περάσουν στα play-off.
- Μάτι: Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς των θυμάτων – Ζητούν νέα έρευνα για τον ομαδικό τάφο στη Νέα Μάκρη
- Ιταλία: 43χρονου πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης – Διαδηλώσεις στους δρόμους της Μπολόνια
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
- Φωτιά στο Σχιστό – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Χρηματοδότηση για έργα αποκατάστασης στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση την εβδομάδα 13 έως 17 Ιουλίου,
