
Sold out και το δεύτερο τσάρτερ του ΟΦΗ για τον τελικό Κυπέλλου
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το δεύτερο τσάρτερ που μίσθωσε ο ΟΦΗ – Κάνουν προσπάθειες και για τρίτο οι Κρητικοί.
Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον επικείμενο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαΐου!
Ο κόσμος του «ομίλου» δείχνει την τεράστια δίψα που έχει, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, στο ιστορικό για εκείνη παιχνίδι. Στον πρώτο τελικό Κυπέλλου του συλλόγου από το 1990.
«Εξαφανίστηκαν» οι θέσεις και για το δεύτερο τσάρτερ
Οι Κρητικοί με ανάρτησή τους στα social media γνωστοποίησαν ότι και το δεύτερο τσάρτερ είναι πλέον sold out μέσα σε λίγες ώρες, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως όλα δείχνουν, ΟΦΗ και Ολυμπιακός θα πάρουν από 25.000 εισιτήρια, ενώ οι Κρητικοί ετοιμάζουν… απόβαση και με πλοία!
- Οι κάστορες επιστρέφουν για να σώσουν τη Βρετανία από πλημμύρες και ξηρασίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι υπό όρους οι 10 από τους 17 κατηγορούμενους στη Θεσσαλονίκη
- Η Νορβηγία έχει πει δύο φορές «όχι» στην ΕΕ – Τώρα, που ο Τραμπ αναδιαμορφώνει τον κόσμο, το ξανασκέφτεται
- Ο Jay-Z κάνει diss σε Kanye West, Nicki Minaj και Drake
- Ιράν – ΗΠΑ: Η πληροφορία για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου
- Πότε είναι το επόμενο τριήμερο μετά του Αγίου Πνεύματος



