
ΟΦΗ: Sold out το πρώτο τσάρτερ – Σκέψεις για δεύτερη πτήση από τους Κρητικούς (pic)
Ανάρπαστες έγιναν οι θέσεις στο τσάρτερ του ΟΦΗ ενόψει του τελικού Κυπέλλου.
Ο ΟΦΗ, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, έδωσε την δυνατότητα στους οπαδούς του να ταξιδέψουν αυθημερόν με τσάρτερ στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου της 17ης Μαΐου, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις
Έπειτα από μόλις λίγες ώρες, οι θέσεις αυτές έγιναν ανάρπαστες, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να ανακοινώνει sold out, δείχνοντας την δίψα των φιλάθλων των Κρητικών για το ιστορικό αυτό ματς για τον σύλλογο του Ηρακλείου.
«To πρώτο, αυθημερόν, charter της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Betsson της 17ης Μαϊου, γέμισε μέσα σε λίγες ώρες… Σας ευχαριστούμε πολύ», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση.
Αυθημερόν με charter στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson! https://t.co/XMZAAD6baK#oficretefc #oficrete #ofifc #monoofi #greekcup #final pic.twitter.com/62lEeZcctG
— OFI Crete F.C. (@OFI_Crete) April 16, 2025
Μάλιστα, η διοίκηση των Κρητικών σκέφτεται να ναυλώσει και δεύτερο τσάρτερ, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται.
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς


