
Πανευτυχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αγκάλιασε έναν έναν τους πρωταθλητές Ελλάδας (pics)
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 48ο τίτλο της λαμπρής ιστορίας του και μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε έναν έναν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη φυσική του θέση, στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League και στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας. Ένας πανάξιος τίτλος για τους Πειραιώτες, σε μια ιστορική σεζόν, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.
Μετά το τέλος του αγώνα, ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο και φυσικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών. Πανευτυχής και αυτός, αμέσως βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και συνεχάρη έναν έναν τους πρωταθλητές Ελλάδας, αγκαλιάζοντάς τους πριν φύγουν για τα αποδυτήρια.
Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες…

SUPERLEAGUE 2024-2025 / PLAYOFFS 1-4 / ΟΣΦΠ – ΑΕΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος για την εμπρηστική επίθεση στην οικία Νέστορα
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια


