
Πάρτι στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid, pics)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έστησαν ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να γιορτάσουν την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον «θρόνο» του φτάνοντας στην κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.
Όπως είναι λογικό, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς με τη λήξη του αγώνα, πηγαίνοντας στους οπαδούς τους για να γιορτάσουν και να τους χειροκροτήσουν για τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια
Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων πήγαν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου έστησαν το δικό τους… πάρτι, για την επιστροφή της ομάδας στους εγχώριους τίτλους, με τον Μπιανκόν, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες να είναι στο επίκεντρο των πανηγυρισμών.
Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβαση η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:
Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας


