
Λουτσέσκου: «Τα λάθη που κάναμε ήταν κομβικά και έκριναν το σκορ»
Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες της ομάδας του στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα πολλά λάθη των παικτών του.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Λουτσέσκου:
«Μπήκαμε στο παιχνίδι από την αρχή, όχι όμως με την ίδια ένταση όπως στα άλλα παιχνίδια. Δεν είχαμε μπροστά μας όμως έναν αντίπαλο που μας πίεσε, όμως κάναμε δύο λάθη από τα οποία ήρθαν τα γκολ εις βάρος μας. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που θα έδινε πλεονέκτημα και προβάδισμα σε κάποια ομάδα.
Τα δύο αυτά λάθη ήταν λογικό ότι έριξαν τη ψυχολογία της ομάδας μας και έδωσαν ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει παραπάνω πράγματα όμως. Και τα τρία γκολ ήρθαν από λάθη μας, όχι από την πίεση του αντιπάλου. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό εξαιτίας μας».
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής


