
ΣΥΡΙΖΑ: Στα σχοινιά ο μηχανισμός «δολοφονίας χαρακτήρων» της ΝΔ – Ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις
«Οι κ.κ Μητσοτάκης, Μαρινάκης, Βαρβιτσιώτης οφείλουν να απαντήσουν καθαρά στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ζητώντας απαντήσεις για την Ομάδα Αλήθειας και τη σχέση της με τον κρατικό μηχανισμό
Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις απειλές της «Ομάδας Αλήθειας» περί μηνύσεων κατά του Διονύση Τεμπονέρα και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάση Γλαβίνα.
«Στριμωγμένοι στα σχοινιά ως μηχανισμός ‘δολοφονίας χαρακτήρων’ της ΝΔ, η ‘Ομάδα Αλήθειας’ απειλεί με μηνύσεις και αγωγές το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Διονύση Τεμπονέρα αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Προσθέτει ότι «το ίδιο έκαναν αποτυχημένα και με τα συνδεόμενα φερέφωνα τους και απέναντι στη βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Έλενα Ακρίτα. Ηττήθηκαν και θα ξαναηττηθούν. Η εξάρθρωση αυτής της οργάνωσης χειραγώγησης της κοινής γνώμης, αφορά όλο τον δημοκρατικό κόσμο που δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».
Συμπληρώνει πως «σήμερα μάθαμε μάλιστα από τα χείλη του βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της εξεταστικής επιτροπής του μπαζώματος του εγκλήματος των Τεμπών Δημήτρη Μαρκόπουλο αυτή η οργάνωση, βαφτίστηκε και «Κίνημα» που δημιουργήθηκε από τα ‘παιδιά’ Κώστα Δογάνη και Κίμωνα Μπένο όπως είπε ο βουλευτής δημόσια στο Open».
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θέτει ακολούθως ερωτήματα, λέγοντας ότι «καταρχάς πρόκειται περί οργάνωσης και όχι κινήματος αλλά αλήθεια από πότε τα …κινήματα χρηματοδοτούνται με κρατική διαφήμιση; Καθώς εν μέσω απειλών στον Διονύση Τεμπονέρα, ταραχής και πανικού οι επικεφαλής της οργάνωσης αυτής, σήμερα παραδέχονται και την ιδιοκτησία του Ελλάδα24 gr, από το οποίο εισπράττουν και κρατική διαφήμιση».
«Τίποτα δεν θα μείνει πλέον στο σκοτάδι»
Παράλληλα απευθυνόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Παύλο Μαρινάκη και Θωμά Βαρβιτσιώτη τονίζει ότι:
«Οφείλουν να απαντήσουν καθαρά στον ελληνικό λαό. Ποια είναι η σχέση της εταιρείας που χρηματοδοτεί τις «ομάδες δολοφονίας χαρακτήρων» με το Μαξίμου και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;
» Πόσα χρήματα από δημόσιους πόρους έχουν διατεθεί σε αυτήν την επιχείρηση ψηφιακής χειραγώγησης της κοινής γνώμης τα 6 χρόνια Μητσοτάκη;
» Τι συμβάσεις έχει συνάψει το Δημόσιο με ΟΛΕΣ τις εταιρείες των εμπλεκομένων;
» Πόσοι από τους εργαζόμενους της εμπλεκόμενες εταιρείες διετέλεσαν ή διατελούν στη Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση;».
Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει πως «θα επιμείνουμε. Τίποτα δεν θα μείνει πλέον στο σκοτάδι».
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ι’)
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 75°C σε ταράτσες της Αθήνας




