
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (13/4, 21:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Φάληρο.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (13/4, 21:00) ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoff της Stoiximan Super League. Μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φρανσίσκο Ορτέγκα, Αντρέ Όρτα και Μπάμπης Κωστούλας.
Αντίθετα, ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι κανονικά στην αποστολή, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλαμβάνει επίσης και τους Πρωταθλητές Ευρώπης με την Κ19, Λώλη και Παπακανέλλο.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Λώλης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ.
? #OLYAEK: ?⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/r0CqWeaRqD
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 12, 2025
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)

