Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αγωνιστούμε όσο πιο έντιμα γίνεται»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ρεάλ, σημειώνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί όσο πιο έντιμα γίνεται.
Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη «Στάρκ Αρίνα» (10/4, 21:30), για την 34η αγωνιστική της Euroleague. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προχώρησε σε δηλώσεις, μία μέρα πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Σέρβος ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί όσο πιο έντιμα γίνεται, παρά το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από στη συνέχεια της διοργάνωσης και μαθηματικά. Επίσης, είπε πως όλοι οι παίκτες, εκτός του Ταϊρίκ Τζόουνς, προπονήθηκαν κανονικά, ενώ δήλωσε ότι περιμένει ένα κατάμεστο γήπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς
Για την αποστολή: «Ο Tαϊρίκ είναι τραυματίας, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, θα δούμε ποιοι θα είναι στην αποστολή. Ο Ταϊρίκ δεν προπονήθηκε καθόλου. Από την ημέρα που ένιωσε τον τραυματισμό στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί βρήκαν ό,τι βρήκαν, καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και στην ομάδα.
Είναι το τελευταίο παιχνίδι, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους μας να αγωνιστούμε όσο πιο έντιμα μπορούμε απέναντι σε μια ομάδα που ίσως παίζει το καλύτερο μπάσκετ από την αρχή της σεζόν. Έχουν σταθεροποιηθεί, έχουν τεράστια ποιότητα, κάποιοι παίκτες επέστρεψαν από τραυματισμούς, κάποιοι έχουν βρει την καλύτερη φόρμα τους αυτή τη στιγμή.
Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά φυσικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας».
Στην ερώτηση αν περιμένει γεμάτο το γήπεδο: «Δεν ξέρω αν θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά ξέρω ότι ακόμα δέχομαι τηλεφωνήματα για να προσπαθήσω να βρω εισιτήρια για τον κόσμο, οπότε υποθέτω ότι θα είναι γεμάτο».
Για τον Ουάσιγκντον: «Όπως και με όλους τους άλλους παίκτες, έτσι και με αυτόν γίνονται ατομικές συζητήσεις. Όλες οι αποφάσεις που παίρνω είναι πάντα και αποκλειστικά προς το συμφέρον της ομάδας. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι. Θα συνεχίσουμε να συζητάμε μαζί τους, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά».
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442