Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που η 37χρονη αγνοεί το σήμα του τροχονόμου και τον πατάει με το IX [video]
Λίγο έλειψε να χτυπήσει και μοτοσικλέτες της oμάδας Z - Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το συμβάν - Βίντεο από το περιστατικό με τραυματισμό τροχονόμου από οδηγό το οποίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη
Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 37χρονη γυναίκα οδηγός τραυμάτισε τροχονόμο στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Κολέττη.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 37χρονη δυσκολεύεται να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να πλησιάσει επικίνδυνα δύο φορές τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο προβλήθηκε από την ΕΡΤ3 και αποτυπώνει τη στιγμή της παράσυρσης.
Το βίντεο από το συμβάν στη Θεσσαλονίκη:
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται, η οδηγός φαίνεται να αγνοεί τα σήματα του τροχονόμου και να προσπαθεί να προχωρήσει προς την οδό Μοναστηρίου, παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».
Ο τροχονόμος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις απαραίτητες εξετάσεις σε εφημερεύον νοσοκομείο
Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 09:30 π.μ., μερικά λεπτά πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 37χρονη δυσκολεύεται να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να πλησιάσει επικίνδυνα δύο φορές τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή της.
Ο τροχονόμος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις απαραίτητες εξετάσεις σε εφημερεύον νοσοκομείο.
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Έγκλημα λόγω TikTok στην Πάφο: 30χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του για ασήμαντη αφορμή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία

