Μεγάλη νίκη για τη Φούλαμ κόντρα στη Λίβερπουλ (3-2), ισοπαλία στο Μπρέντφορντ – Τσέλσι (0-0)
Η τρομερή Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έδωσε ένα καλό μάθημα στη Λίβερπουλ, επικράτησε με 3-2 και την σταμάτησε μετά από τέσσερις σερί νίκες. Άφησε βαθμούς στην έδρα της Μπρέντφορντ η Τσέλσι (0-0), νίκη για την Τότεναμ κόντρα στη Σαουθάμπτον που υποβιβάστηκε και μαθηματικά (3-1).
Την ευκαιρία να φτάσει στο +14 από την Άρσεναλ και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο έχασε η Λίβερπουλ! Η εξαιρετική Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα επικράτησε με 3-2 των «κόκκινων» στο «Craven Cottage» για την 31η αγωνιστική της Premier League και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες.
Αυτή που άνοιξε παντως το σκορ ήταν η ομάδα του Άρνε Σλοτ όταν στο 14′ ο ΜακΆλιστερ έκλεψε από τον Ιβόμπι και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Η συνέχεια όμως ήταν καταιγιστική για τη Φούλαμ που απάντησε με τρία γκολ. Στο 23′ ο Σεσενιόν έκανε το 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 33′ μετά από συνεχόμενα λάθη της άμυνας ο Ιβόμπι με σουτ που κόντραρε έκανε το 2-1.
Στο 35′ ο Κέλεχερ έσωσε σε σουτ του Ιβόμπι, αλλά δύο λεπτά μετά ο Μουνίζ με ωραία ενέργεια έγραψε το 3-1. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ πίεσε πολύ κι αφού έχασε δύο τετ α τετ με Ζότα και Σαλάχ, μείωσε σε 3-2 με τον Ντίαζ στο 72′. Στα επόμενα λεπτά οι «κόκκινοι» έψαξαν την ισοφάριση, είχαν δοκάρι με τον Έλιοτ στο 79′ και η Φούλαμ κράτησε τη νίκη ως το τέλος.
Ιστορικός υποβιβασμός για Σαουθάμπτον, «κόλλησε» η Τσέλσι
Στο μεταξύ, ο Αγγελος Ποστέκογλου πήρε παράταση στον πάγκο της Τότεναμ, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Σαουθάμπτον, η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League.
Στο άλλο παιχνίδι, Μπρέντφορντ και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 και αν η Σίτι νικήσει τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα αφήσει εκτός τετράδας τους «μπλε».
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.