
Μπαρτζώκας: «Σκοράραμε με όλους τους τρόπους, σημαντικό να βρει ρυθμό ο Φαλ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιώνιου αλλά και για την κατάσταση του Φαλ.
Ο Ολυμπιακός έκανε άνετα το 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην στέκεται στη διαφορά, αλλά στο ότι η ομάδα του σκόραρε με όλους τους τρόπους.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Πήραμε μια μεγάλη διαφορά, σκοράραμε με όλους τους τρόπους με όλες τις πεντάδες. Είτε με έναν πόντο κερδίσεις είτε με 30 πόντους, είναι το ίδιο, κάναμε το 1-0,. Δε θα είναι εύκολο το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου.
Έχουμε ένα περιορισμένο ροτέισον, νομίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα ματς χωρίς κόπο και δε γίνεται έτσι. Δεν είχαμε καμία προπόνηση, έχουμε 5-6 παίκτες ακόμα έξω. Είναι σημαντικό να γυρίσουν.
Είναι καλό που γύρισε σήμερα ο Φαλ έστω και λίγο για να πάρει κι άλλο χρόνο με την Μακάμπι. Δεν έχει φύγει τελείως ο πόνος από το χέρι του».
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ

