
Εντυπωσιακός Φερστάπεν πήρε την pole position στη Σουζούκα (pic)
Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο γρηγορότερος όλων στη Σουζούκα και θα εκκινήσει πρώτος αύριο στο ιαπωνικό Grand Prix.
Ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ιαπωνίας, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι ο γρηγορότερος όλων και έτσι θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό αγώνα της Formula 1 στην πίστα της Σουζούκα.
Ο Ολλανδός πιλότος κατάφερε να κάνει το… θαύμα του, καθώς όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στις ελεύθερες δοκιμές η Red Bull RB21 απλά «δεν οδηγείται» σε κάποιες συγκεκριμένες στροφές της πίστας.
Ποιοι ακολουθούν
Ο Φερστάπεν άφησε πίσω του, κατά 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τον Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ στην τρίτη θέση με διαφορά 44 χιλιοστών έμεινε η άλλη McLaren με οδηγό τον Όσκαρ Πιάστρι.
Τέταρτος θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ κάνοντας την υπέρβαση με τη Ferrari, ενώ πέμπτος θα είναι ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes.
MAX VERSTAPPEN IS ON POLE!! ?
Q3 comes to an end with an impressive lap from Verstappen clinching first position from Lando Norris!#F1 #JapaneseGP pic.twitter.com/c11rIwyDQ4
— Formula 1 (@F1) April 5, 2025
- Φαριόλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Πόρτο: «Είμαστε ξανά μια σπουδαία ομάδα»
- Το τέλος της Spirit είναι μόνο η αρχή των δεινών για τις αεροπορικές εταιρείες
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα 36χρονο – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;
- LIVE: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας
- Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής συμφώνησε ο ΟΠΕΚ+


