
Πλήγμα για την Εφές: Χάνει τα playoffs ο Μπομπουά
Ο Ροντρίγκ Μπομπουά θα χάσει μεγάλο μέρος της post-season, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Ανατολού Εφές νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 97-96 στο Βελιγράδι, για την 33η αγωνιστική της Euroleague και είναι… μισό βήμα μακριά από την απευθείας πρόκριση στα play-off της διοργάνωσης.
Βέβαια, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης υπέστη μεγάλο πλήγμα, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τραυματίστηκε ο Ροντρίγκ Μπομπουά.
Το διάστημα στο οποίο θα απουσιάσει
Το Σάββατο (5/4) έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για μεγάλο μέρος της post-season. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στη γάμπα και ενδέχεται να επιστρέψει στα μέσα του Μαΐου, όταν δηλαδή τα play-off έχουν ολοκληρωθεί. O 37χρονος ήταν ο πρωταγωνιστής της Εφές στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, καθώς είχε σημειώσει 23 πόντους απέναντι στην Μπάγερν και 10 πόντους, μέσα σε 16 λεπτά κόντρα στην Μπασκόνια.
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία
