
Πέθανε η σύζυγος του Γιάννη Αλαφούζου, Βίκυ Δούμα
Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αριστείδη, την Μαρία και την Ελένη.
Πένθος για τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς έφυγε από την ζωή η σύζυγός του Βίκυ Δούμα, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Η Βίκυ Δούμα συντρόφευε τον Γιάννη Αλαφούζου ήδη από τα φοιτητικά τους χρόνια. Άφησε σημαντικό αποτύπωμα με το φιλανθρωπικό και φιλοζωικό της έργο. Με τον Γιάννη Αλαφούζο έφτιαξαν μια μεγάλη οικογένεια, με τρία παιδιά.
Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αριστείδη, την Μαρία και την Ελένη.
Η ανακοίνωση της οικογένειας Αλαφούζου
«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη Βίκυ Δούμα η οικογένειά της, η μητέρα της Μαρία, ο σύζυγος της Γιάννης Αλαφούζος, τα παιδιά της, Αριστείδης, Μαρία και Ελένη, τα έξι εγγόνια της και οι φίλοι της. Καλό ταξίδι Βίκυ».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του, Βίκυς».
- «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για προσωρινή χρήση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για άλλες δαπάνες
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας – «Κίνδυνος σύγκρουσης τα επόμενα δύο χρόνια»
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026


