
Ο Τσέφεριν προσκάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ετήσιο συνέδριο της UEFA
Ο πρόεδρος της UEFA έστειλε ειδική τιμητική πρόσκληση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να παρευρεθεί σήμερα και αύριο στο Βελιγράδι, στο 49ο ετήσιο συνέδριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Ειδική τιμητική πρόσκληση στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να παρευρεθεί σήμερα (2/4) και αύριο (3/4) στο 49ο ετήσιο συνέδριο της UEFA, που πραγματοποιείται στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι, έστειλε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Πρόκειται αναμφίβολα για την κορυφαία εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν να αναγνωρίζει το έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις σπουδαίες επιτυχίες του Ολυμπιακού και να καλεί τον ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου στο 49ο ετήσιο συνέδριο της UEFA.
Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτά τα συνέδρια καλούνται μόνο οι Ομοσπονδίες, ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA προσκάλεσε τις τρεις νικήτριες ομάδες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το UEFA Europa Conference League, την Αταλάντα που πήρε το UEFA Europa League και φυσικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέκτησε το UEFA Champions League.
«Φάρος για την Ελλάδα οι επιτυχίες Ολυμπιακού και Εθνικής»
Υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος της UEFA, Μάριος Γεωργίου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού.
«Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού πέρσι και της Εθνικής το 2004 φάρος για τις επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
