
Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στην «Opap Arena» για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Δεν ξεπερνάει τις 15.000 ο κόσμος στις κερκίδες της «Opap Arena» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Το 6-0 του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου στο Φάληρο, κράτησε πολύ κόσμο μακριά από την «Opap Arena» για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Ένωσης δεν ξεπερνούν τις 15.000 και αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για το νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».
Και στη ρεβάνς με τη Νόα τον Δεκαπενταύγουστο είχε λίγο κόσμο για τα δεδομένα, αλλά αυτή τη φορά η προσέλευση φαίνεται πως είναι ακόμη πιο μικρή.
Δεν είναι παράλογο βέβαια αν σκεφτεί κανείς πως τα πάντα όσον αφορά στην πρόκριση έχουν κριθεί από το πρώτο ματς ενώ γενικά το τελευταίο διάστημα η απόδοση της ΑΕΚ είναι κακή.
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα και ανετράπη – Τραυματίστηκε ο οδηγός
- Η αλήθεια πίσω από το μέλι: Τι λέει η επιστήμη
- Ποιος θα καλλιεργεί αύριο; – Γερνούν οι αγρότες, αδειάζει η ύπαιθρος
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από σήμερα έως 5 Ιουνίου
- Δύο συνταγές για κέικ
- Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες

