
Η μεγάλη επιστροφή: Με Κίναν Έβανς η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου
Δέκα μήνες μετά, ο Κίναν Έβανς επιστρέφει, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.
Κίναν Έβανς, η επιστροφή! Ο Αμερικανός γκαρντ, που το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη Ζαλγκίρις για λογαριασμό του Ολυμπιακού, επιστρέφει στη δράση δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Γερμανούς.
Ο Έβανς θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (4/4 21:00), για πρώτη φορά από τη μέρα που ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα».
Σπουδαίες επιδόσεις στην περσινή Euroleague
Ο Αμερικανός είχε 17.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 43.5% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague, με τη Ζαλγκίρις την περασμένη περίοδο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση.
Μέσα στον Μάρτιο έκανε τις τελευταίες δοκιμές και πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή, δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Παράλληλα, εκτός αποστολής για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει Άλμπα, παραμένουν οι Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Εβάν Φουρνιέ, Λούκα Βιλντόζα, Τόμας Γουόκαπ και Νέιθαν Μενσά.
- Παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο



