Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριες
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 60χρονος από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.
Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 60χρονος που το περασμένο Σάββατο, παρενόχλησε δύο ανήλικες αθλήτριες.
Πρόκειται για δύο κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών που δέχθηκαν τη σεξουαλική επίθεση στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΕΑΚ, στον Βόλο ενώ είχαν τελειώσει την προπόνησή τους και κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.
Κεκλεισμένων των θυρών
Η δίκη του 60χρονου, ο οποίος παρότι είχε τεθεί σε αργία, συνέχιζε να βρίσκεται στους χώρους του ΕΑΚ, έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τα θύματα είναι ανήλικες.
Τελικά, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.
«Μπράβο στα κορίτσια»
Ο συνήγορος των οικογενειών των δύο κοριτσιών, κ. Μουρτζίνος, σε δηλώσεις ανέφερε τα εξής:
«Η ψυχική υγεία των κοριτσιών έχει κλονιστεί. Οι γονείς συμπαρίστανται στα παιδιά τους, προκειμένου να αποκτήσουν τη ψυχική τους ισορροπία. Μετά την καταδικαστική απόφαση, στην οποία ευελπιστούμε να κινηθεί η διαδικασία των περιοριστικών μέτρων. Να μην ξαναπλησιάσει αυτός ο άνθρωπος τον χώρο άθλησης των παιδιών. Αυτό είναι που ζητούν οι γονείς. Μπράβο στα παιδιά που βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση και να αναφέρουν το περιστατικό στους γονείς τους».
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Η Κάρολαϊν Κένεντι σπάει τη σιωπή της για τη «σύντομη ζωή» της εκλιπούσας κόρης της, Τατιάνα Σλόσμπεργκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)


























































![Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442