Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, 30 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 31χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Χαριλάου.
Ειδικότερα, ο 31χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε εσωτερική σκάλα του σπιτιού, επί της οδού Λ. Πορφύρα. Το άψυχο σώμα του εντόπισε η μητέρα του, σύμφωνα με τη voria.gr.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το τραγικό περιστατικό στις 11.40 το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας