
Σεισμός: Δύο δονήσεις με διαφορά 5 λεπτών μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
Ένας νέος σεισμός σημειώθηκε στις 08:21 το πρωί στην Αμοργό - Πέντε λεπτά νωρίτερα σεισμική δόνηση καταγράφηκε ανοιχτά της Σαντορίνης
Ένας νέος σεισμός στην Αμοργό σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής (30/3), με μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός στην Αμοργό έγινε στις 08:21 και το επίκεντρο εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης στην Αμοργό.
Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν στα 12,4 χιλιόμετρα.
Σεισμός στη Σαντορίνη 5 λεπτά νωρίτερα
Πέντε λεπτά νωρίτερα, στις 08:16 το πρωί της Κυριακής, σεισμός 2,3 Ρίχτερ, σημειώθηκε ανοιχτά της Σαντορίνης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε 23 χιλιόμετρα Ανατολικά Βορειοανατολικά της Οίας και είχε εστιακό βάθος 13,5 χιλιόμετρα.
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου
- Λουιζιάνα: Ένοπλος σκότωσε οκτώ παιδιά – Νεκρός και ο δράστης από πυρά της αστυνομίας
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί



