
Προσωρινή διακοπή στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ λόγω ιατρικού περιστατικού στις κερκίδες (vid)
Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ διεκόπη προσωρινά λόγω ενός ιατρικούς περιστατικού στις κερκίδες.
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ Ανδρών, για μια θέση στον τελικό όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. Η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά λόγω ενός ιατρικού περιστατικού στις κερκίδες στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ της συνάντησης.
Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο ενός φιλάθλου στις κερκίδες του Κλειστού της Άρτας, με τον γιατρό του αγώνα να παρεμβαίνει άμεσα για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ΕΡΤ που καλύπτει το παιχνίδι, ο φίλαθλος ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Δείτε το βίντεο:
- Ο Λάρι έχει ένα μήνυμα για τους Βρετανούς: «Θα εκπαιδεύσω και τον Μπέρναμ, αλλά μην τους αλλάζετε τόσο συχνά»
- Τσουκαλάς: Άριστος στις αλχημείες, αλλά μετεξεταστέος στα οικονομικά ο πρωθυπουργός
- Η Rolex συγχαίρει τον πρεσβευτή της, Στέφανο Τσιτσιπά, για τη νίκη του στο EFG Swiss Open Gstaad
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στα Δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου
- «ΑΕΚ και Χαποέλ Μπερ Σεβά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Κάνγκουα»
- Φωτιά σε δασική δύσβατη περιοχή στη Χρυσούπολη


